ЛР за здраве и красота – и изкарване на пари?

ЛР Системи за здраве и красота е една от най-бързо развиващите се компании в сферата на директните продажби в България. Собственост на един от най-големите инвестиционни фондове в световен мащаб – Апакс Партнерс – компанията доказва, че е надежден партньор за собствен бизнес и чудесна алтернатива да се пазарува директно от производителя, без крайният потребител да е натоварен с всички следпроизводствени разходи, съпътстващи традиционния бизнес.  

 

Благодарение на качествените си продукти, ЛР печели на своя страна не само сътрудници, които искат да развиват мрежа от потребители и се борят за горните нива на бонусната скала, но и съвсем обикновени регистрирани потребители, желаещи да пазаруват за себе си и семействата си с 30% отстъпка. Богатата гама от ЛР продукти с Алое Вера, иновативните кремове и серуми срещу бръчки, продукти с нано технологии със сребро, злато и коприна, с платина, геловете за пиене с Алое, Коластра предизвикват интереса от страна на потребителите, които обръщат все повече внимание на етикетите, на съдържанието на продуктите, които приемат, използват. Информираният потребител вече не е илюзия – той е факт. И затова ЛР следи за качеството на стоките си и го доказва със световно известните сертификати, които са спечелили: Dermatest (Дерматест), Fresenius Institute (Фрезениус Институт), IASC (International Aloe Science Council).

 

ЛР предоставя реални възможности за реализиране на печалба, но успехът зависи от до голяма степен от личните качества на сътрудника и неговото желание и подход към работата.

 

Ако смятате, че имате мотивацията да започнете да развивате ваша мрежа от потребители на продуктите на ЛР, с радост ще ви дадем нашата подкрепа и приятелско отношение.

 

Ако имате въпроси, коментари или просто желаете да се срещнем и поговорим...

 

Деница Андонова 0878 207 156 denitsa.andonova@gmail.com

 
{START_COUNTER}