LR Системи за здраве и красота – и за изкарване на пари?

LR Health & Beauty Systems е една от многото мулти левъл компании (MLM, мрежов маркетинг) на българския пазар. Все повече хора се регистрират като потребители и не малка част от тях започват да се занимават сериозно с изграждането на мрежата си. Не мога да скрия, че някои от тях имат впечатляващи резултати в MLM, дори постигнати за кратък период от време.

Но с какво LR e по-добра от останалите MLM? Или ако трябва да зададем по-коректно този въпрос:   Защо да се включим към тази компания, за да развиваме свой бизнес?

 

  1. Продуктите на LR са изключително качествени. Сертифицирани са с световноизвестните Dermatest , Fresenius Institute, IASC. Те са главният инструмент, с който компанията работи и благодарение на който печели на своя страна все повече потребители.

Висш клас козметика на изгодна цена, иновативни продукти, които се грижат за нашата красота и младост, здравословни гелове от Алое Вера, продукти с натурални екстракти, а не химия – да, всичко това определено заинтригува потребителите.

Без парабени! С доказано съдържание и качество на вложените съставки! Декоративна козметика на минерална основа! Това вдъхва доверие у всеки потребител, който знае как да се грижи за своето здраве и красота.

 

  1. Сравнително кратък период LR развива своята MLM дейност в България – това означава, че пазарът все още не е разработен и има голям потенциал.

 

  1. Още по-интересни са новите пазари, в които тепърва стартират официални представителства на LR.

 

  1. Надежден инвеститор – Apax Partners притежава компанията и планира нейното бъдеще като лидер в своя бранш.

 

  1. Иновации както в продуктите – нано технологии със злато, платина и сребно, но и в маркетинговия план.

 

  1. Растеж на печалбата на LR, дори и по време на криза.

 

Това са може би най-важните доводи, които биха наклонили везните в полза на LR.

Ваше лично решение е дали би ви било интересно, удовлетворяващо и мотивиращо да работите в сфертата на директните продажби.

 

Ако желаете да пробвате – свържете се с нас.

Ще отговорим на всички ваши въпроси и ще ви запознаем подробно с темите, които загатнахме в тази статия.

Автор: Деница Андонова denitsa.andonova@gmail.com 0878 207 15

 Други добри MLM компании са: NWA и Free MLM




{START_COUNTER}