NWA - Нов MLM в България много изгоден за бизнес развитие!

NWA – най-новата алтернатива за мрежов маркетинг в България

Всички, които са се занимавали с мрежов бизнес и тези, които само са чували, но никога не са се захващали активно с тази дейност, знаят, че в този тип бизнес е много важно да си сред първите, за да може да разчиташ на по-големи доходи от бонуси, постигнати за по-кратко време. При качествен продукт и общо взето нов пазар имаш шансове да се развиеш, но нищо не може да се сравни с това да си пръв за страна, регион, град и при това да разполагаш с ресурсите, за да развиеш своята мрежа възможно най-бързо. Точно за този вариант на сценария  ще говорим в тази статия.

Но нека да припомним уникалните ползи на МЛМ и да ги преговорим набързичко (по Ранди Гейдж, „Как да направим машина за пари на много нива“).

 

1.      Възможност да избираме хората, с които работим.

2.      Влизане в бизнеса с малка инвестиция.

3.      Надомна работа.

4.      Избор на часовете, в които работим.

5.      Откриване на уникални продукти, които не се предлагат другаде.

6.      Получаване на изгодни данъчни намаления.

7.      Възможност за работа с неограничени доходи.

8.      Възможност да успяваме, като помагаме на другите да успяват.

 

Тези предимства на МЛМ сме ги чували в представянията на 90% (ако не и повече) от мулти левъл компаниите, които познаваме в България, нали така?

 

Но сега ще говорим за още, непознати досега, преимущества за правене на мрежови бизнес.

Всичко в точките 1-8 важи и за революционната компания за мрежов маркетинг NWA, но тук присъстват и още няколко уникални за този бранш елемента:

 

1.      MLM Компанията NWA е наистина нова. В България NWA стъпи официално през декември 2010. Т.е. Имаме възможност да сме на гребена на вълната! А и не само в нашата страна.

2.      Имаме възможност да използваме всички средства на Интернет! Собствен сайт, форуми, електронни магазини, онлайн реклама – всичко е позволено, за да спечелим повече сътрудници на NWA.

3.      Никакви органичения и задължения в NWA за обем на месец лични покупки, за минимален праг на поръчка и т.н., с каквито сме свикнали в практиката с други млм компании в страната ни.

4.      Такса за регистрация – до 31 януари 2011 е напълно безплатно!

5.      Много по-широка гама от продукти. NWA е обединение на 12 млм компании с различни продуктова насоченост – от козметика до дрехи и бижута, хранителни добавки и кафе и пр.

 

За повече информация посетете сайта ни www.nwajoin.com, където можете да се регистрирате и да стартирате своя бизнес с NWA!

Заповядайте в нашия екип – ние ще ви предложим БЕЗПЛАТЕН, 100% ОПТИМИЗИРАН САЙТ, ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА като дистрибутори на NWA И ЩЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА СТЕ УСПЕШНИ! 




{START_COUNTER}