Блог на независим сътрудник на "LR Health and Beauty Systems". Използвани са някои от авторските материали относно продуктовата гама, качени на официалната страница, защото дават най - пълна информация.

неделя, 3 април 2011 г.

История на "LR Health and Beauty Systems"

Компанията е създадена през 1985 г. в гр. Ален, Западна Вестфалия. В централата на фирмата работят около 600 човека. Те следят процеса на изработка на продуктите и извършват съответните тестове за качество Извън централата има голям брой независими сътрудници, които запознават масовата аудитория с продуктите и извършват продажбите им. Днес, след 25 години компанията има около 300 000 независими сътрудници в 32 страни и то не само в Европа. До 2020 г. се очаква да се открият още много пазари на компанията
"LR Health and Beauty Systems" държи качеството на продуктите да е на изключително високо ниво, за което се труди активно. За компанията това е само началото на грандиозен успех, защото всяка година се отбелязва голям темп на развитие и в продажбите, и в броя на независимите сътрудници. Именно затова е най- големият концерн в Европа.
В основата на успеха на "LR Health and Beauty Systems" това е факта, че "Made in Germany" е символ на истинското и високо качество на продуктите, което е безспорен факт. Доказателство за това е , че днес компанията има около 85 милиарда долара годишен оборот.   Около 37 милиона души в света се занимават с директни продажби на продуктите на "LR Health and Beauty Systems" като тенденцията е към увеличение на тези продажби. Основа за този успех е  добрата комуникация между сътрудниците и потребителите. Цените са достъпни за масови потребители, а качеството е отлично.
Данните са актуални към датата на публикуване. В момента има нови такива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар