Становище относно LR Health & Beauty Systems

Днешната статия не е за тестване на LR продукт от наша страна, както обикновено се случва, а за LR Health & Beauty като цяло, защото е необходимо да се разсеят някои предразсъдъци и да се вземе позиция.

относно

Не само в интернет има някои невероятни изявления, които стрелят срещу компанията LR от Ален. Ние (а може би и вие) забелязахме, че мненията за LR се различават значително. Някои са силно впечатлени от продуктите LR и компанията LR - други, от друга страна, правят компанията лоша и ние не можем и не искаме да приемем това или да го оставим в стаята.

Тъй като ние двамата вече имаме широк или широк поглед върху компанията LR и успяхме да съберем много собствен опит, бихме искали сами да вземем отношение по този въпрос и да изясним някои любопитни и изключително вредни твърдения, които засягат имиджа на LR.

Например, ако въведете различни ключови думи в Google, често ще попадате на отрицателни публикации в онлайн блогове и форуми, които наистина дърпат компанията LR в калта. Защо всъщност? Ние също искаме да хвърлим повече светлина върху този въпрос и може би ще намерим различни подходи за това как подобни мнения възникват и след това се разпространяват.

Сериозно ли е LR?

Пирамидална схема

Също така забелязахме, че LR често се свързва с така наречената система за спидбол. Това се възприема или възприема от мнозина като негативно. Ако след това попитате тези хора дали могат да обяснят какво е пирамидална схема, повечето от тях ще заекват. Затова бихме искали да рискуваме и да ви обясним какво точно представлява пирамидална схема и защо LR не е пирамидална схема .

Първото нещо, което трябва да се каже, е, че пирамидалните схеми обикновено са забранени в Германия. И така, как забранена система, вече от 30 години, може да съществува незабелязано в успешна компания? Точно - това изобщо няма да работи и ще има забрана за съответната компания, като LR. Много лесно.

Но сега накратко, за да обясним как обикновено работи пирамидалната схема.

Пример: Да предположим, че купувате продукт от компания X на стойност 20 евро. Вие продавате този продукт на потенциален клиент. Не го продавате обаче за 20, а за 30 евро. Перспективата го продава на приятел, който проявява голям интерес към продукта. Той също така начислява различна цена, в случая 40 евро. А сега си представете, че този цикъл продължава и продължава. Докато продуктът най-накрая струва 80 евро. Следователно „снежната топка“ става все по-голяма и по-голяма. Ето как можете да си представите пирамидална схема.

И точно този пример ясно доказва, че LR не е пирамидална схема. Всички LR артикули имат определена цена, която може да се види в магазина LR. Така че всеки от нас може да използва интернет, за да сравнява цените за LR продукти. Толкова за спорната тема: LR и пирамидални схеми.

Маркетинг на няколко нива (MLM)

След като се намръщих към системите за снежни топки, сега стигнахме до също толкова противоречивия маркетинг на много нива. Какво има LR с MLM, често също мрежов маркетинг или разговорно Структурни продажби призовани да направят?

Ето обяснението: LR или тези, които искат да печелят пари с LR, рано или късно ще попаднат на различните канали за продажба на LR. За тези канали за продажба често се говори лошо (независимо дали онлайн или в лични разговори). Вече ни питаха за това няколко пъти и следователно също вземаме позиция по този въпрос.

Отново възниква следният въпрос: Защо за пореден път нещо, което засяга LR, е безчестно?

Наоколо Печелете пари с LR Има няколко (ЗАКОННИ) начина да можете да направите това. Един от начините например е да се изгради бизнес, тоест създавам собствен екип. Това може да се обясни по следния начин: Във фирмата (в случая LR) създавам собствена компания (създавам собствен екип). По подобен начин работи в McDonalds, Subway и други компании. Мнозина имат гледната точка: „Работейки за другите - не виждам това.“ Можем да противодействаме със следното: Бъдете честни, къде не е така? Не работите ли и за мениджър, който е над вас и наблюдава вашите действия? И може би и този има ръководител/шеф и т.н.

Странното е, че за пореден път на преден план се поставя само критиката към LR. Сега хвърлихме светлина, въпреки че всъщност е очевидно, че е така и в други компании. Но колкото и да е странно, няма значение? Във всяка компания има структура/йерархия, без която някаква работа не би била възможна. Или как виждате това?

Правете LR експерименти с животни?

Първият ни въпрос към нашия мениджър на ORGA преди да се присъединим към LR беше: Извършва ли LR експерименти върху животни? Този въпрос може да ни затрудни НЕ отговори и това много ни успокои, защото ние самите сме против изпитванията върху животни и не искаме да подкрепяме нито една компания, която има общо с това.

Повече нищо не трябва да се казва по този въпрос.

Между другото: LR също потвърди това писмено. И на всички съмняващи се - вижте сами:

Вероятно няма експерименти с животни, това се потвърждава от самия LR в този документ.

Все още искаме да се отървем от едно нещо! На всеки, който разпространява лоши неща за LR: Какво ще кажете за нещо положително за промяна? В случай, че още не знаете - LR НЕ тества животни! Страхотно нещо, нали? Но съм сигурен, че тук ще има няколко, които дори успяват да се разстроят от това. Забавлявайте се много с него.

Страхотен стартов удар - и след това?

Клиентите се притискат. За продуктите се говори.

Ние двамата започнахме добре до много добре с/в LR. Толкова добро начало неизбежно ли е? Според мненията в мрежата: ДА! И това се обяснява по следния начин: Първоначално кръгът от приятели и познати се „пасе“. Във връзка с това често съм чувал и чел думите „чат нагоре“ и „налагане“. Партньорите за продажби на LR често са обвинявани в измама, за да продадат колкото се може повече LR продукти. Ако кръгът се изчерпи, първоначалната еуфория отшумява и консултантите от LR стават все по-недружелюбни и страдат от огромен натиск върху продажбите - според интернет общността. Но е разбираемо, че много хора преди всичко казват на приятелите и познатите си, че работят за LR и продават тези продукти. Това няма абсолютно нищо общо с намръщеното при "паша".

Както вече беше споменато по-горе, ние (както и много други) имаме добър старт в LR и съответно имаме много добър приток и висок процент на поръчки, който бързо нараства. Много поръчки идват сами, без да настояваме, да оказваме натиск или нещо друго. Една от причините за това може да бъде, че някои от LR продуктите се радват на високо ниво на информираност (като EDP Jungle Man) и убеждават чисто чрез тяхното качество. Така че не трябва да „включваме“ или „говорим“ с никого и не бихме направили това, ако атаката отшуми.

Как ще върви с нашия LR? Е, разбира се, не можем да предвидим това, но сме убедени, че ще продължи да има голям интерес. В крайна сметка всеки има късмет и успехът може да бъде планиран, като бъде амбициозен, решителен и мотивиран. Не е нужно да се притесняваме твърде много, защото не сме „зависими“ от успеха си в LR. Според нас твърдението „След страхотен старт в LR веднага тръгва надолу“ не може да бъде обобщено и следователно е пълна глупост.

LR е секта!?

Промиване на мозъци в LR?

От самото начало бяхме ентусиазирани от LR, но все пак ни дадоха време да помислим добре дали LR е подходящ за САЩ. The първоначална еуфория все още се забелязва, защото напълно подкрепяме LR и страхотните продукти. Също така искаме да се опитаме да заразим другите с нашата еуфория и това в никакъв случай не бива да се нарича „МИГАНЕ НА МОЗЪКА“. Всеки, който трябва да ни говори лично за LR, ще забележи, че сме сериозно ентусиазирани и заставаме зад компанията - без значение какво казват другите.

LR клиентски улов

Както току-що беше написано, ние сме повече от убедени в LR и голямото разнообразие от продукти. Тогава грешно ли е да го обръщаме на вниманието на другите? Нашият пазар се основава на препоръки или грешим? Защо (и преди всичко от кого) всичко в LR е поставено в грешна светлина, когато е същото и с други компании - ние просто не можем да си го обясним. Защото всеки ден се сблъскваме с рекламиране навсякъде - ДА, това е привличане на клиенти и няма нищо лошо в това. В края на краищата всички ние искаме да работим и да печелим пари и без предлагане няма да има търсене и без произтичащата от това покупка няма да има повече производство, няма работа за служители, няма доходи и по този начин мизерен жизнен стандарт. Кой би искал това? Ние го поддържаме и ще продължим да се опитваме да убеждаваме хората в LR. Да, вярно е, така помагаме на компанията да расте. & какво е грешното с това? Постоянното развитие на LR също е полезно за клиентите, защото например винаги ще има нови продукти. Всички работим във фирма и за това ни се плаща. Не даваме ли всичко в работата си? Защото се наслаждаваме? - Така трябва да бъде.

Примери за придобиване на клиенти: Ако отида в пощата, за да изпратя писмо - те се опитват да ме рекламират за пощенската банка. Ако отида в магазин за мобилни телефони, за да купя мобилен телефон, ми се предлага гаранция за стойност. Когато отивам да пазарувам - изкушенията са изкушаващи навсякъде под формата на оферти като „Купи три - плати две“. Защо пишем това сега? Защото това не ни притеснява. Така е и ние го приемаме, научихме се да живеем с него. Така че, моля, живейте с факта, че LR е страхотна компания и че ще продължим да стоим зад нея (всички, които причиняват лошо настроение).

Ние сме това, което сме

Оставаме такива, каквито сме. Радваме се да продаваме и представяме LR продукти и се радваме, когато можем да вдъхновим хората с тях. Контактът с хората, които опознаваме, е особено голям. LR винаги ни предлага нови предизвикателства и ние го търсим отдавна. В допълнение към основните ни занимания, отдавна искахме да направим нещо отстрани, но намирането на нещо подходящо не беше лесно. LR ни убеди и е трудно да си представим живота си без продуктите. Животът ни се промени по положителен начин и ние все още сме същите хора като преди! Някои смятат, че LR обърква характера - по каквато и да е причина!? Това определено не се отнася за нас и не сме срещали никой друг, който го прави.

Печелете пари с LR

Разбира се, благодарение на LR, ние също печелим пари. Има хора, които намират това за отрицателно. Според тяхното изявление искате да печелите все повече и повече. За да постигнат тази цел, някои щяха да минават над мъртви тела. Според нас това са много глупости. Подобни изявления са пълни със завист за нас.

Всеки човек е различен. Може би някои LR работят само за да спечелят. За нас обаче не става въпрос само за печелене на пари. Разбира се - парите са приятен страничен ефект, не искаме да отричаме това и всъщност не е нужно да се оправдаваме за това. Очакваме с нетърпение да имаме веднъж месечно Бонусно плащане от LR защото нашият ангажимент и усилия са допълнително възнаградени.

И че други партньори за продажби на LR могат да живеят наистина добре и също да практикуват това като основна работа - какво лошо има в това?

Обучение/семинари/допълнително образование

LR подкрепя своите партньори по много начини. Особено забележителни са офертите под формата на семинари, допълнително образование и обучение. Всеки може да намери своето място в LR. Тези оферти винаги са доброволни и в никакъв случай не са задължителни. Тук се възползвате изключително много, защото можете да разширите обхвата си от знания. И не твърде малко.

Продукти в LR

Продуктите LR са много разнообразни и с високо качество. Често срещаме хора, които ни казват, че са надценени. Изявления като: „Получавам 3 крема на същата цена на dm.“ - не са необичайни за нас. За жалост! Имаме впечатлението, че все още има твърде малко хора, които признават стойността на качеството и са готови да го платят. Мнозина са разглезени от постоянно ниските цени и не се интересуват от качеството зад тях. Обичаме да харчим повече пари, особено когато знаем, че продуктите са тествани, висококачествени, богати и безопасни за употреба.

LR продуктите в никакъв случай не са лоши. В случая е точно обратното. Много от продуктите са отличени с различни печати (Fresenius). Това говори само за себе си! LR е много прозрачна компания и в никакъв случай не се страхува от резултатите от тестовете на своите продукти.

Аромати от LR

LR ароматите имат репутацията на плагиатство. Вярно е, че някои аромати са подобни на страхотни парфюми - но това е неволно. Нотите на ароматите могат да бъдат подобни и така се случва ароматите да напомнят на различен парфюм. LR парфюмът мирише на .... Чуваме това изречение много често. Тук бихме искали да изясним още веднъж, че ароматите LR са индивидуални, а не евтини имитации на добре познати марки.

Ароматите имат дълготрайна интензивност на аромата, тъй като използваните ароматни масла са с високо качество. Концентрацията на парфюмното масло в LR Parfums винаги е по-висока от обичайната на пазара. Ето какво показва тази таблица: